БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МОТО-РОК ФЕСТИВАЛ ПОБИТ КАМЪК-2014

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МОТО-РОК ФЕСТИВАЛ ПОБИТ КАМЪК-2014

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МОТО-РОК ФЕСТИВАЛ ПОБИТ КАМЪК-2014

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МОТО-РОК ФЕСТИВАЛ ПОБИТ КАМЪК-2014

За Пета Поредна Година от клуб “Калашниците” – Нови хан, се стягат за здрав купон. В периода 04-06 Юли 2014г. в красивите гори и поляни на природен парк “Побит Камък” – на 20 км. от центъра на София посока Пловдив, след с.Нови хан, ще се състои Петия Благотворителен Мото-РОК Фестивал – “ПОБИТ КАМЪК – 2014”, На който ще разтърсят земята групите:

Конкурент
Обратен Ефект
Валди Тотев – Трибют на Щурците
Вулгар Булгар – Трибют на Pantera
Rocka Rolla – Трибют на SCORPIONS
Krossfire
Rock Bul
Изомруд
Шум
На голямата сцена на Калашниците ще бъдат проведени и множество забавни игри с награден фонд, Потготвя се Огнено шоу и пищна Заря. На терена ще се предлагат всякакви кулинарни глезотии от кетъринга, както и алкохолни и безалкохолни напитки.

По време на фестивала ще имате възможност да използвате безплатния, безжичен интернет. За първа година мероприятието ще бъде подкрепено от най-новия и най-модерния рок клуб в София – JOY STATION в който за една година забиха огромен брой български и международни звезди.

Със провеждането на Фестивала, “Калашниците” смятат да помогнат на дете, нуждаещо се от средства за лечението си от Детска Церебрална Парализа. То се казва Кристина Петрова (Криси) и е на 8г. от гр. Елин Пелин.

Входа за фестивала е 5лв.

Сподели в: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • Twitter
© Atrox MC 2014, created by Alexander Neychev Up
Top