Boogie Woogie Jam with Rockabilly.bg @ Atrox MC

Boogie Woogie Jam with Rockabilly.bg @ Atrox MC

Boogie Woogie Jam with Rockabilly.bg @ Atrox MC

Boogie Woogie Jam with Rockabilly.bg @ Atrox MC

shkoli

На 4-ти октомври, в навечерието на третия си рожден ден, Rockabilly.bg ви кани на една от най-динамичните и емоционални вечери посветени на boogie-woogie музиката и танци: Boogie Woogie Jam.
Клубната къща на Аtrox MC ще посрещне четири от най-популярните суинг-школи в София: Lindy Hop Bulgaria, Swingin Monkeys, Fresh Swing Dance, Lucky Feet-Монтфиз.
На дансинга ще имаме удоволствието да видим и най-младата ни двойка, национални състезатели по буги-вуги. Ще се насладим на музикалните изпълненията на очарователното дамско трио Scarlet Sissters, които ще представят разкошни тоалети на модния бутик Vintage Sofia.
Boogie Woogie Jam е своеобразна препратка към началото на нещо започнало преди близо пет години – безкрайните, луди нощи изпълнени с танци до зори под звуците на взривяващата музикална селекция на диджеите от The Smugglers Collective в един малък, уютен клуб.
Щастливи сме да съобщим, че The Smugglers Collective са сред специалните гости на Boogie Woogie Jam, този път в компанията на Rockabilly.bg. Музикалната селекция ще е изключително разнообразна, от разпалващия рокендрол до танцувалния суинг – прецизен подбор на истински ценители, предлагащи ви незабравимо музикално приключение.

girls

Boogie Woogie Jam ще е една мноого колоритна вечер..в събота ще се насладим и на музикалните изпълнения на очарователното дамско трио The Scarlett Sisters, които ще представят разкошни тоалети на модния бутик Vintage Sofia

piano


Очакваме ви на дансинга !

P.S. Специално за вечерта, любезните ни домакини от Arox MC, ще организират пушенето да бъде извън залата на партито / танците!

НАЧАЛО: 4-ти октомври (събота), 21ч.
МЯСТО: Atrox Club House, София, Западен Парк, ул. 3020
КОНТАКТИ: https://atroxmc.org/contacts/
ВХОД: 5лв.

Lindy Hop Bulgaria
/www.lindyhop.bg/
Fresh Swing Dance
www.freshswingdance.com/
Swingin Monkeys
www.facebook.com/SwinginMonkeys
Lucky Feet-Монтфиз
www.montfiz.com/mariana-nikolova-swing
The Smugglers Collective
www.smugglers.bg/
The Scarlett Sisters
https://www.facebook.com/thescarlettsisters?fref=ts
Vintage Sofia
http://www.vintagesofia.com/
Atrox MC
www.atroxmc.org
Rockabilly.bg
www.rockabilly.bg

 

Сподели в: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • Twitter
© Atrox MC 2014, created by Alexander Neychev Up
Top