Rock This Town - Atrox Motorcycle Clan & Rockabilly.bg

Rock This Town

Rock This Town

Atrox Motorcycle Clan & Rockabilly.bg

представят

“ Rock This Town ”.

Една вечер, посветена на най-добрите традиции на 50те: класически рокендрол, мотоциклети и…!

На 12.04.14 от 21ч в клубната къща на Аtrox MC ще звучи Rockabilly, Rock’n’Roll, Doo Woop, Jivers & Blues Boppers -подбраната музикална селекця на Rockabilly.bg.

Част от това което ви готвим ще са: Bill Haley,Chuck Berry, Jerry Lee Lewis , Little Richard, The Fats Domino, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Johnny Carroll, Wanda Jackson, The Collins Kids, Elvis Presley, Gene Vincent, Johnny Cash…

Ще се прожектират кадри от легендарни „байкър” филми от 50те: The Wild One, Motorcycle Gang, The Black Rider…което означава, че магнетичното присъствие от екрана на Marlon Brando, James Dean и още емблематични актьори също ще е част от атмосферата на „Rock This Town”.

„Rock This Town” ви готви шеметнa вечер с лудешко темпо. Ако искате да се включите подобаващо ще ви трябват няколко урока по Rockabilly Jive, танцът на ..50- те. Инструкторите от Lindyhop.bg ще се погрижат за това. Няколко кратки урока в началото на вечерта и сте готови за подвизи.

За дамите-„Rockabella” прически и грим в …Atrox Club House ..търсете стилистките в специалния pin-up corner.

www.Rockabilly.bg e интернет портал за рокендрол и винтидж култура. Идеалната цел на Rockabilly.bg e да създаде пространство и възможност за развитие и популяризиране на рокендрол и винтидж културата в България във всичките й аспекти.

Let The Good Times Roll !

12.04.14, 21ч

ВХОД – 5 лв

Atrox Club House

София, Западен Парк, ул. 3020

 СЪБИТИЕ във FACEBOOK images (1)

Сподели в: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • Twitter
© Atrox MC 2014, created by Alexander Neychev Up
Top